Tisztelt látogató! Weboldalunk elköltözött. Ide kattintva átirányítjuk Önt az új weboldalunkra.

Megbízható költöztetőt keres Hollandia és Magyarország között? Jó helyen jár!

NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉSEKNÉL AZ ÁRAZÁS MINDEN ESETBEN SZEMÉLYRE SZABOTTAN TÖRTÉNIK!

Árajánlatunk teljes körű és mindig tartalmazza a következőket:

  • Rakodási díj mindkét címen 2 költöztetővel
  • Teljes kilométer díj
  • Üzemanyag költség és autópálya matricák

TEHERAUTÓNK raktere 5 méter hosszú, 2.4 méter magas, 2.1 méter széles. Ez a méret 25 m3 és 1000 kg egyidejű szállítását teszi lehetővé.

A bútorok mindig a furgon oldalához kötözve, védő pokrócokkal letakarva, teljes biztonságban utaznak.

A teherautó hálófülkés így a sofőr a pihenőidőket betartva, frissen érkezik meg Önökhöz.
A nemzetközi fuvarozás szabályait betartva gyorsan de elsősorban épségben érkeznek meg Önhöz a ránk bízott ingóságok.

Egyéb felszereléseink

Navigációs rendszerek

Védőpokrócok

Kötelek/racsnik

Molnárkocsik és egyéb árumozgató kocsik

Akkumulátoros kéziszerszámok széles választéka

Nemzetközi költözés idején kiemelten fontos meggyőződni arról hogy megbízható céggel vettük fel a kapcsolatot, olyan szakemberekkel akik ott lesznek aznap és a megbeszélt áron segítenek Önnek költözésében.

Egy utolsó pillanatban történő lemondás a költöztető részéről nem csak kellemetlen lehet de anyagi kárt is jelenthet a költözőknek. A munkából való kimaradás és a szabadnap elpazarlása mellett az utolsó pillanatban legtöbbször csak irreálisan magas áron lehet új szolgáltatót találni.

Részünkről egyetlen egyszer sem került sor lemondásra költözés előtt. Műszaki hiba esetén is elvégeztük és a jövőben is el fogjuk végezni az összes ránk bízott munkát időben.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük írjon nekünk és jelentkezni fogunk!

Köszönjük!

Spanyolország Hollandia Dánia Belgium Svájc Franciaország Ausztria Luxemburg Magyarország

KÖLTÖZTETÉS / BÚTORSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN, MAGYARORSZÁGON és KÜLFÖLDÖN

Fő profilunk a lakossági költöztetések lebonyolítása Magyarország és az Európai Unió teljes területén. Tevékenységeink és szolgáltatásaink köre a teljesség igény nélkül:

Költöztetés Budapesten és környékén. vidékre költöztetésNemzetközi költöztetés. Teljes és rész-költöztetések lebonyolítása Európa területén (nemzetközi költöztetésünk minden esetben egyedi árazás alapján történik). Irodák és céges ügyfelek költöztetése. Tehertaxi. Bútorok, hűtőszekrények, kanapék, fotelek stb.., szakszerű szállítása, házhoz szállítása. Áruházi vásárlások házhoz szállítása. Antik bútorok szállítása. Bútorszerelés.

Budapest:

3.5 tonnás költöztető teherautó + 1 sofőr (rakodik)  + 1 rakodó: 12000 Ft/óra.
Budapesten belül 5-15 ezer Ft egyszeri kiállási díjat számolunk fel a cégközpontunktól való távolság függvényében. Budapesten belül nincs km díj a költöztetés alatt.

Pest megye és vidék:

Kilométer díj: 170 Ft/km (oda-vissza számoljuk az önök címei közötti távolságon) + óradíj: 3.5 tonnás teherautó (25 köbméteres) + 1 sofőr  + 1 rakodó (mindenki pakol): 12000 Ft/óra.

Ponyvás költöztető teherautónk:

Raktere 5 m hosszú, 2.4 m magas, 2.1 m széles. Ez a méret 25 m3 / 1000 kg egyidejű szállítását teszi lehetővé. Rakterében a bútorok mindig a furgon oldalához kötözve, védő pokrócokba takarva, teljes biztonságban utaznak.

Állandó FELSZERELÉSEINK a teherautón:

Navigációs rendszer, védőpokrócok, kötelek/racsnik, molnárkocsik és egyéb árumozgató kocsik, akkumulátoros kéziszerszámok széles választéka.

További információk:

Nálunk nincs hétvégi felár, nincs emelet felár! Áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Áraink az Áfát nem tartalmazzák! Számla igényét kérjük, előre jelezze! Költöztetésnél legkevesebb 3 óra foglalása szükséges!  A parkolási díj és az esetleges behajtási engedély díja minden esetben a megrendelőt terheli!