nemetorszag_fuvar

Tisztelt látogató! Weboldalunk elköltözött. Ide kattintva átirányítjuk Önt az új weboldalunkra.


Helyi, belföldi és nemzetközi költözés tippek, tippjeink – tanácsaink a költözőknek:

Első számú aranyszabály minden költözőnek – Ha teheti időben kezdjen el költöztető céget keresni. A költöztető szolgáltatást is időben rendelje meg, véglegesítse. Lehetőleg 4-5 héttel a költözés előtt. Így minden bizonnyal kiválaszthatja majd az Ön számára legszimpatikusabb céget. Nem lesz rákényszerítve, hogy azzal költözzön majd, aki éppen ráér. 
Ha időben megteszi ezt a lépést az irányítás az Ön kezében van. Nemzetközi költözés esetében érdemes ennél is előbb elkezdeni érdeklődni és foglalni.


Mi a teendő, ha az Ön költözése kizárólag hétvégén lehetséges és megoldható? Foglalási igényét ez esetben lehetőleg minél előbb jelezze a fuvarozó felé. Nem azért, mert ilyenkor minden költöztető pihen, hanem mert ezek a napok a legnépszerűbbek a költözők körében. A szombati nap nagyon népszerű a költözők körében. Értelem szerűen, ezek telnek meg leghamarabb a fuvarozók naptárában is.

Ha ideje engedi, gondoskodjon az ingatlanhoz legközelebbi parkolási lehetőség szabadon tartásáról a költöztetés napjára. Célszerű a másfél- két normál méretű parkolóhely biztosításával segíteni a költöztető furgon parkolását.
A jó parkoló választással a gyors munkavégzést támogatjuk. Minél távolabb tud a furgon leparkolni, annál tovább tart a költözés is.
Kisebb méretű költözéseknél elég lehet néhány szemetes kukával biztosítani a parkolóhelyet a teherautó érkezéséig.
Nagyobb költözés esetén, saját parkolóhely hiányában, érdemes az önkormányzattól napi engedélyt kérni aznapra.
Ennek a díja a gyors költözés által a legtöbb esetben megtérül.
Toronyházaknál, apartmanházaknál, egyeztessenek mindig előre a recepcióssal a parkolási engedély beszerzésével kapcsolatban.

Szerelje szét előre ágykereteit, ruhásszekrényeit; Stb. Ha bútorai szemmel láthatóan nem fognak egy darabban ki- és beférni az ajtókon, a szerelés elkerülhetetlen feladat lehet. Ezzel a kis figyelmességgel értékes időt takaríthat meg saját magának. A kanapék, sarokgarnitúrák lábait szinte minden esetben lecsavarozzuk. Ha ideje engedi, tegye meg Ön még a költöztető furgon érkezése előtt. Ha a dobozokból kifogyott és nem szeretne többet vásárolni, tárgyait, értékeit tegye bele nagy méretű erős szemetes zsákokba.

 

Pár szó a helyes csomagolásról, a helyes csomagolás előnyei költözéskor:

Csomagolási tanácsok:

 

További hasznos információk költözőknek.

Pár szó ismét a parkolásról:

Pár szó a parkolásról és, hogy mire van szükségünk ez ügyben. A közeli szabályos parkolóhely teherautónk számára, Önnek spórolást jelent majd a költöztetés végösszegéből. Ez a gyakorlatban nem csak azt jeleni, hogy Ön előző nap kinézi a legközelebbi üres parkolóhelyet és mi mindenképpen oldjuk  meg oda a feljutást. Ez néha beválik néha pedig nem. Íme pár gondolat és fontos tényező a teherautónk sikeres parkolásához: A teherautónk magas, összesen 3.4 méter magas, így az olyan kapukon/behajtókon bejutás, ami ennél alacsonyabb, nem jöhet szóba. Ez a magasság akkor is hátrány, ha faágak nyúlnak be 3 méter magasan a kinézett parkolóhelyünkre vagy a bevezető utcában a bejutást nehezítve. Sokszor jártunk úgy például Diósd, Csepel stb. kertes/zártkertes részein és szűk, fákkal benőtt szorgalmi útjain, hogy kellett egy kis előzetes munka és metszés ahhoz, hogy bejussunk.
A kiszemelt parkoló hossza legyen 8.5 méter legalább és akkor ott meg tudunk állni, le tudunk parkolni a járművel. Panelházas környéken, ha a helyszín nem bővelkedik költöztetésre alkalmas parkolóhelyekkel, érdemes hétköznapra tervezni a költözést. A kb. reggel 9 órai kezdéssel,  jó eséllyel találunk közeli parkolót amivel Ön pénzt spórol meg és még a lift használattal sem tartjuk fel annyira a lakókat, mert sokan dolgoznak ilyenkor már. A belvárosban a legnagyobb segítséget nekünk az jelenti, ha Ön vagy egy ismerőse, rokona helyet foglal nekünk 1-2 gépjárművel és ezt a helyet átengedi nekünk a költözés idejére.
Sajnos nincs mindig közel a legközelebbi rakodó öböl, megállóhely. 
A költöztetés munkavégzése nem ideális elakadásjelzővel a forgalmat hosszútávon akadályozva. 

Pár szó ismét a rakodásról:

Pár szót ejtenék itt a rakodásról.
Az alapfelállás nálunk a sofőr és a rakodó és a sofőr is rakodik.
Ha Ön vagy Önök szeretnének csatlakozni hozzánk a rakodásban és segíteni, ezzel pénzt spórolva, kérjük ezt előre jelezzék nekünk, ne legyen félreértés a dologból.
Mivel kezdjük a rakodást? Nos ezt mindig a helyszínen határozzuk meg. Ha a dobozoktól nem tudunk biztonságosan közlekedni a bútorokkal, akkor a dobozokkal kezdünk.
Ha a bútorok kellőképpen el vannak különítve a többi zsáktól és doboztól, akkor tudunk a bútorokkal kezdeni. Egyik megoldás sem rosszabb vagy jobb számunkra, a furgonon bőven van hely, 10 négyzetméter pontosan. Kérésre a bútorokat fóliázzuk, ha nincs ilyen jellegű kérés, akkor a szállítás alatt egy darab bútor átlagosan 2-5 db nagyméretű költöztető pokróccal van védve.
A költöztetés 3 fő szakaszra osztódik: felrakodás a teherautóra, utazás és kirakodás az új címre. Egy átlagos példát mondanék az időbeli arányokról. A felrakodás az első címen kb. háromszor annyi idő mint a kirakodás. Ez persze nagyon sok mindentől függ de itt egy olyan példát mondtam, ahol nincs szerelési munka, csomagolás, csak költöztetés. Ezt az átlagos idő különbözet abból adódik, hogy a 10 négyzetméteres teherautóba sokkal több idő szakszerűen elhelyezni/berakódni egy háztartást mint egy teljes üres lakásba.
Jelentős hatással van a rakodás sebességére az általános felkészültségi szint a költözéskor, a parkoló – bejárati ajtótól való távolsága, a lépcsők számától, az esetleges lift méretétől. Kell e szétszerelni vagy összeszerelni valamit, kell e segítenünk a csomagolásban. Sokat számít a dobozok és a bútorok súlya is. Ez persze nem azt jeleni, hogy mi csak fenyőfából készült, könnyű bútorokat szeretünk emelni, de könnyebb bármelyiknél, főleg ha üresek. Kérjük a könyveket maximum 40-szer 40-es dobozokba rakják bele, vagy nagyobba is lehet, csak akkor a doboz tartalma legyen valami könnyebbel kiegészítve. Sajnos láttunk már 70 kilogrammosra sikerült dobozt is, ami sérülés veszélyes. 

A Foglalás/Költöztetés általános menete

A kapcsolatfelvétel – felmérés – árajánlat – foglalás menete

Telefonon vagy email-en történő kapcsolatfelvétele után:

Kollégáink az Ön által elküldött adatok alapján felmérik a szállítandó dolgok mennyiségét. (Köbméter és súly).

Felmérjük az árat befolyásoló viszonyokat (emelet, parkolási, behajtási és rakodási lehetőségek, nehéz tárgyak mennyisége).

Tisztázzuk Önnel, hogy milyen szolgáltatásokra tart pontosan igényt. (Szállítás, rakodás, csomagolás, bútorszerelés stb…)

A felmérés után 1-2 munkanapon belül elküldjük árajánlatunkat, amely az áron túl tartalmazza a fizetés módját, az árba belekalkulált, szállításhoz tartozó egyéb költségeket.
Kérjük alaposan tanulmányozza árajánlatunkat és bátran jelezze ha valami nem egyértelmű.
Jelezze ha bármi árat befolyásoló szolgáltatáson változtatni szeretne.

Ha az árajánlatot elfogadja, kérni fogjuk, hogy azt írásban az ajánlatban szereplő információk szerint igazolja vissza.

A Költöztetés menete:

Költöztetőink megérkeznek Önhöz és a berakodási sorrend meghatározása után elkezdik a teherautó megtöltését. (Minden autónk kifogástalanul tiszta. Csapataink rendelkeznek a munkavégzéshez szükséges minden kellékkel: költöztető pokrócok, kötelek a rögzítéshez, molnárkocsi.
 
A cél állomáshoz megérkezve kollégáink az Ön igényéit meghallgatva lerakodnak mindent. Ügyfelünk természetesen kiválaszthatja, hogy egy helyiségben kerüljön minden kirakodásra vagy esetleg mindent a végleges helyére tegyünk.
 
A munka végeztével megbizonyosodunk arról, hogy Ön maradéktalanul elégedett mindennel.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük írjon nekünk és jelentkezni fogunk!

Köszönjük!

Egyéb tippek és tanácsok:

1. Megbízás, érdeklődés

A költöztetés egy “pörgős” szolgáltatás, vannak kifejezetten sűrű időszakok a naptárunkban. Ilyen például a főszezon (áprilistól szeptemberig), minden hétvége (péntek-szombat-vasárnap), valamint minden egyes naptári hónap vége (25-től 31-ig).

Lehetőleg időben kezdjen el költöztető céget keresni, akár 2-6 héttel a tervezett költözés dátuma előtt. Így kiválaszthatja az Ön számára legszimpatikusabb, legkorrektebb szolgáltatót aki ilyenkor még valószínűleg rendelkezik majd szabad időponttal.

Amennyiben a költözés kizárólag hétvégén, péntektől vasárnapig oldható meg foglalási igényét lehetőség szerint minél előbb jelezze felénk. Ezek a napok a legnépszerűbbek a költözők körében így ezek telnek be leghamarabb naptárunkban.

2. Parkolás

Ha ideje engedi, kérjük gondoskodjon a lakáshoz legközelebbi parkolási lehetőség szabadon tartásáról a költözés napjára. A zavartalan munkavégzést egy nagyjából 1.5-2 normál méretű parkolóhely biztosításával segítheti. A gyors munkavégzést mindig az ajtóhoz legközelebbi parkolóhely biztosítása teszi lehetővé (minél távolabb tudunk parkolni, annál tovább tart majd a költözés).

Míg kisebb költözéseknél elég lehet szemetesekkel a helyet foglalni érkezésünkig, nagyobb munkáknál érdemes az önkormányzatnál parkolóhelyet foglalni arra a néhány órára. Ennek díja a gyors költözés miatt garantáltan megtérül majd. Toronyházaknál, apartmanoknál illetve engedély-köteles parkolóhelyeknél kérjük egyeztessenek előre a recepcióssal a permit beszerzésével kapcsolatban.

3. Szerelés

Ha ideje engedi szerelje szét előre ágykereteit, ruhásszekrényeit és egyéb túlméretes bútorait mielőtt a költöztetők megérkeznek, ezzel értékes időt takaríthat meg a költözés idején (ha a bútorok szemmel láthatóan nem fognak egy darabban kiférni/beférni az ajtókon akkor a szerelés elkerülhetetlen). A sofák, kanapék sarokülők lábát szinte minden esetben lecsavarozzuk. Ha ideje engedi ezt tegye meg érkezésünk előtt.

4. Csomagolás

Ha a dobozokból kifogyott és nem szeretne többet vásárolni, apró nem törékeny tárgyait tegye nagyméretű erős szemeteszsákokba.


 

 

Budapest:

3.5 tonnás költöztető teherautó + 1 sofőr (rakodik)  + 1 rakodó: 12000 Ft/óra.
Budapesten belül 5-15 ezer Ft egyszeri kiállási díjat számolunk fel a cégközpontunktól való távolság függvényében. Budapesten belül nincs km díj a költöztetés alatt.

Pest megye és vidék:

Kilométer díj: 170 Ft/km (oda-vissza számoljuk az önök címei közötti távolságon) + óradíj: 3.5 tonnás teherautó (25 köbméteres) + 1 sofőr  + 1 rakodó (mindenki pakol): 12000 Ft/óra.

További információk:

Nálunk nincs hétvégi felár, nincs emelet felár! Áraink tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Áraink az Áfát nem tartalmazzák! Számla igényét kérjük, előre jelezze! Költöztetésnél legkevesebb 3 óra foglalása szükséges!  A parkolási díj és az esetleges behajtási engedély díja minden esetben a megrendelőt terheli!

Miért válasszon minket? Miért költözzön velünk?


Kis családi vállalkozásként rugalmasan tudunk hozzáállni az önök igényeihez. Minden részletet át tudunk beszélni a költözésükkel kapcsolatban. Kezdési időpontot, dátumot, napot, mindent egyeztetni tudunk időben Önökkel. Dolgozunk a hét minden napján és nálunk nincs hétvégi felár. Óradíjaink, kilométer díjunk és kiállási díjunk Szombaton és Vasárnap is megegyezik a hétköznapokon alkalmazott árainkkal.

Költöztető cégünknél nincs emelet felár! Földszint, negyedik emelet lift nélkül, kilencedik emelet gyalogosan a kis méretű lift miatt? A díjainkon nem változtat.

 

Tevékenységeink és szolgáltatásaink köre:

Fő profilunk a lakossági költöztetések lebonyolítása Magyarország és az Európai Unió teljes területén. Tevékenységeink és szolgáltatásaink köre a teljesség igény nélkül:

Költöztetés Budapesten és környékén. vidékre költöztetésNemzetközi költöztetés. Teljes és rész-költöztetések lebonyolítása Európa területén (nemzetközi költöztetésünk minden esetben egyedi árazás alapján történik). Irodák és céges ügyfelek költöztetése. Tehertaxi. Bútorok, hűtőszekrények, kanapék, fotelek, stb szakszerű szállítása, házhoz szállítása. Áruházi vásárlások házhoz szállítása. Antik bútorok szállítása. Bútorszerelés.

  • Nemzetközi költöztetés / Költöztetés az Európai Unió minden országába. Mindkét irányba vállaljuk költözését amennyiben Magyarország érintve van.
  • Irodák és céges ügyfelek költöztetése.
  • Bútorok, hűtőszekrények, kanapék, fotelek és egyéb bútorok szakszerű szállítása. Egyéb áruházi vásárlások házhoz szállítása.
  • Antik bútorok szállítása.
  • Költöztetés csomagolással.

 

Ponyvás költöztető teherautónk méretei:

Raktere 5 m hosszú, 2.4 m magas, 2.1 m széles. Ez a méret 25 m3 és 1000 kg egyidejű szállítását teszi lehetővé. Rakterében a bútorok mindig a falhoz kötözve, védő pokrócokkal letakarva, teljes biztonságban sérülésmentesen vannak szállítva.

 

Felszereléseink a teherautóban:

– Navigációs rendszer.

– Védőpokrócok és fóliák a bútorok épségének megőrzésére.

– Kötelek, racsnik, gumipókok és egyéb rögzítő eszközök.

– Molnárkocsik és egyéb árumozgató kocsik.

– Akkumulátoros kéziszerszámok széles választéka.

– Dobozok.

Költöztetésekre, csomagolásra, bútorszerelésre igyekszünk mindig jól felszerelten megérkezni, felkészülve az esetleges váratlan helyzetekre is.

 

Tájékoztatásért hívjon minket a +36303102235 telefonszámon vagy kérjen visszahívást. Árajánlatért kérjük írjon nekünk.

A gyors e-mailes ügyintézés érdekében kérjük előre készüljön az alábbi információkkal és velük kezdje levelezésünk:

 

www.koltoztetesnemetorszagba.com

info@koltoztetesnemetorszagba.com

+36303102235

Srp költöztetés facebook

Köszönjük megtisztelő figyelmét! Reméljük, hogy hamarosan alkalmunk nyílik Önt is elégedett ügyfeleink körében tudni! Költöztetés Németországba / Srp költöztetés csapata.

 

KÖLTÖZTETÉS | FUVAROZÁS | TEHERTAXI | KÖLTÖZTETŐ CÉG |

BÚTORSZÁLLÍTÁS | NÉMETORSZÁG | MAGYARORSZÁG | HAMBURG |

LIPCSE | FREIBURG | MÜNSTER | AACHEN | MANNHEIM | BRÉMA |

DREZDA | HANNOVER | BOCHUM DÜSSELDORF |

INGOLSTADT | MÜNCHEN | BERLIN | FRANKFURT | NÜRNBERG |

KÖLN | AUGSBURG | DORTMUND | STUTTGART | DUISBURG |