Tisztelt látogató! Weboldalunk elköltözött. Ide kattintva átirányítjuk Önt az új weboldalunkra.

2014-ben es 2018-ban alakult vállalkozásaink, a Shield Removals Ltd es Srp Group Kft nemzetközi 
költöztetésekkel es szallitassal áll magánszemélyek és cégek szolgálatára.

Költözését vállaljuk mindkét irányba.

A két Ország között 3.5 tonnás Renault Master 25 köbméteres teherautóinkkal tudunk költöztetéseket vállalni, amiknek rakodótere 5 méter hosszú és 900-1000 kilogrammot tud szállítani.
Az árajánlatunk mindig egy vagy két költöztető szakemberre szólnak, akik berakodnak Németországban és kirakodnak Magyarországon is.

1. Opcio: az ugyfel tolunk csak a szallitast keri, az ugyfel vegzi a fel es lerakodast az ingatlanbol a furgonra majd  a furgonrol az ingatlanba. A soforunk csak elrendezi a platon a dobozokat butorokat. 

2. Opcio: az ugyfel tolunk szallitast ker, es a sofor rakodasat,a sofor az ugyfel vegzi a fel es lerakodast az ingatlanbol a furgonra majd  a furgonrol az ingatlanba.

3. Opcio: az ugyfel tolunk szallitast ker, es a sofor rakodasa mellett egy vagy ket extra rakodo segitseget ,a sofor es a rakodo(k) az ugyfellel vegzik a fel es lerakodast az ingatlanbol a furgonra majd  a furgonrol az ingatlanba.

Külföldre költözni a legtöbbször nehéz, stresszel teli feladat lehet. Engedje meg, hogy cégünk több éves szakértelmével le vegye az Ön válláról a súlyt. A külföldi új élet költséges lehet, az új országban nulláról kezdeni mindent nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Miért ne vihetné magával értékeit, szeretett ingóságait, ezzel pénzt és időt megtakarítva önmagának?
Válasszon költöztetőt, válassza a tapasztalt költöztetőt!