2014-es megalakulásunk óta az elmúlt kilenc évben költöztettünk olyan európai nagyvárosokba mint Madrid, London, Manchester, Liverpool, Glasgow, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Zürich, Belgrád és megfordultunk többek között az alábbi országokban: Németország, Svájc, Anglia, Skócia, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia, Szerbia. 

Ezt azért tartjuk fontosnak megemlíteni mert egy nagy távolságot felölelő nemzetközi költöztetés lebonyolításához elengedhetetlen a felkészültség és a tapasztalat. 

Vámszabályok Svájcban és Szerbiában, komppal való átkelés Calais és Dover között, egyes városok egyedi közlekedési szabályai, az útvonalak jelentős részének ismerete mind-mind olyan fontos részletek amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni..

Nálunk alapfeltétel a teherautók rendszeres karbantartása és a költöztetők szakképzettsége hiszen itt nem egy “egyszerű” helyi szállításról van szó. 

Családi vállalkozás révén mi minden egyes esetben garantáljuk hogy a költöztetések teljes időtartama alatt legalább az egyik cégvezető jelen lesz (és kiveszi a részét a munkából..), biztosítva ezzel azt hogy minden a megbeszéltek szerint fog történni.

Az eltelt évek alatt elvégzett többszáz helyi és főként nemzetközi költöztetésben szerzett tapasztalatunk a biztosíték arra hogy az Ön szállítását is sikeresen bonyolítjuk majd le.